Producători

Viziteaza magazinul Echipament-Scrima.ro pe ShopMania

Newsletter

Termeni si conditii

Produsele comercializate de firma noastra respecta legislatia europeana de conformitate si originalitate.

Garantie:

Produsele beneficiaza de o garantie de 30 de zile. Garantia intra in vigoare de la data ridicarii efective a produsului de catre client.

Produsele pot fi expediate prin Cargus Curier.

Reprezentantii firmei noastre te pot contacta pentru eventuale lamuriri referitoare la livrarea comenzii tale. Comenzile vor fii livrate doar dupa confirmare telefonica a acestora. Tarifele de livarare difera in functie de adresa de livrare si greutatea coletului.

Termenul de livrare prin curier este de 1-2 zile lucratoare. Conform legislatiei din Romania, clientul are dreptul de a returna produsul in 10 (zece) zile sau de a schimba produsul in 30 (treizeci) de zile de la data livrarii.

In ambele cazuri produsele trebuie sa fie in ambalajul original si clientul sa suporte cheltuielile de transport tur-retur neconditionat.

 

 

 

Returnarea banilor si schimburile se vor efectua in 1-5 zile si doar dupa verificarea integritatii produselor returnate.

 

Costuri transport (impachetare, manipulare si livrare):

a) Tarif national

- colet 0-1Kg, pret transport 20,00 LEI

- colet ce depaseste 1Kg. ( la fiecare kg. adaugat)  , pret transport 20,00 +1.5 LEI/kg.

b) In Bucuresti

- colet 0-1Kg, pret transport 15,00 LEI

- colet ce depaseste 1Kg. ( la fiecare kg. adaugat)  , pret transport 15,00 +1.5 LEI/kg.

 

In firma noastra nu exista comanda minima, livram orice comanda conform conditiilor de mai sus. Produsele vor fi livrate la adresa mentionata de client in formularul de comanda on-line. Aceasta adresa poate fi modificata fara niciun cost suplimentar daca produsele nu au fost expediate efectiv catre client. Daca produsele au fost expediate, clientul va suporta in intregime costurile pentru re-expediere. Refuzul comenzii de catre Client sau imposibilitatea contactarii Clientului de catre curierul care foloseste datele de contact oferite de client, este o abatere de la conditiile de Livrare si Returnare.

 

In cazul producerii unui astfel de eveniment vom atentiona in scris (prin e-mail) clientul. In cazul repetarii unui astfel de eveniment ne rezervam dreptul de a nu mai onora nicio comanda respectivului Client si de a retrage accesul la site fara o notificare prealabila.


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 €
TVA 0,00 €
Total 0,00 €

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

Reduceri

Nu există reduceri în acest moment

Club de scrima Engarde