Expedieri și returnări


Transportul pachetului

În general, un reprezentant ”www.echipament-scrima.ro” va va contacta telefonic pentru confirmarea plasarii comenzii dvoastra.  Coletele sunt expediate în termen de 2 zile de la confirmarea plasarii comenzii dvoastra și sunt expediate prin intermediul FAN COURIER cu un link pentru a urmări coletul online.

Taxele de expediere includ taxele de manipulare și ambalare, precum și costurile poștale. Taxele de manipulare sunt fixe, în timp ce taxele de transport variază în funcție de greutatea totală a transportului. Vă sfătuim să vă grupați produsele într-o singură comandă. Nu putem grupa două ordine distincte plasate separat, iar taxele de transport se vor aplica fiecăruia dintre ele. Pachetul dvs. va fi expediat pe propriul risc, dar se acordă o atenție deosebită protejării obiectelor fragile.

Cutiile sunt de dimensiuni mari și articolele dvs. sunt bine protejate.

Returnarea produselor

Daca nu esti multumit de produsele pe care le-ai achizitionat de la noi, daca marimea sau culoarea nu sunt potrivite sau pentru oricare alt motiv, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Cheltuielile de expeditie in cazul returului sunt suportarte de catre client conform legislatiei in vigoare.


Cererile de retur se fac foarte simplu, apeland telefonic  un reprezentant www.echipament-scrima.ro unde vor fi specificate motivele returului
- Returnarea produselor se face cu Fan Courier sau cu orice alt curier ales de tine.
- Produsele returnate trebuie sa fie in stare noua, fara uzura sau deteriorari, sa aiba toate etichetele si ambalajele originale si nedeteriorate. ATENTIE: Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea returului.
- In cazul in care ai primit un produs neconform cu ceea ce ai comandat, te rugam sa ne semnalezi acest lucru in termen de 48 ore de la receptionare pe adresa de e-mail: office@echipament-scrima.ro. Vei fi contactat imediat de catre un reprezentant un reprezentant www.echipament-scrima.ro iar produsul iti va fi inlocuit pe cheltuiala noastra.
- Daca doresti sa schimbi un produs pentru ca marimea nu corespunde sau din oricare alt motiv, costurile legate de expeditie vor fi suportate de tine.