Termeni și condiții de utilizare

Cum platesc?

Puteti achita produsele pe care le achizitionati pe terrasport.ro in urmatoarele feluri :

- Numerar ramburs – veti achita cu numerar curierului in momentul in care veti primi comanda d-voastra.

- Transfer bancar/Ordin de plata – daca alegi aceasta optiune, vei primi pe e-mail o Instiintare de plata unde vei gasi toate detaliile necesare transferului bancar:

SC Alpeco-Art SRL

Reg. Com: J40/14872/2012

CUI: RO31021305

IBAN: RO73 BUCU 1292 2353 3760 4RON

Banca ALPHA BANK 

Pentru clientii bugetari:

IBAN: RO48 TREZ 7045 069X XX01 0499

Trezoreria Operativa Municipiul Bucuresti

Expedieri

În general, un reprezentant ”www.echipament-scrima.ro” va va contacta telefonic pentru confirmarea plasarii comenzii dvoastra.  Coletele sunt expediate în termen de 2 zile de la confirmarea plasarii comenzii dvoastra și sunt expediate prin intermediul FAN COURIER cu un link pentru a urmări coletul online.

Taxele de expediere includ taxele de manipulare și ambalare, precum și costurile poștale. Taxele de manipulare sunt fixe, în timp ce taxele de transport variază în funcție de greutatea totală a transportului. Vă sfătuim să vă grupați produsele într-o singură comandă. Nu putem grupa două ordine distincte plasate separat, iar taxele de transport se vor aplica fiecăruia dintre ele. Pachetul dvs. va fi expediat pe propriul risc, dar se acordă o atenție deosebită protejării obiectelor fragile.

Cutiile sunt de dimensiuni mari și articolele dvs. sunt bine protejate.

Returnarea produselor

Daca nu esti multumit de produsele pe care le-ai achizitionat de la noi, daca marimea sau culoarea nu sunt potrivite sau pentru oricare alt motiv, puteti returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Cheltuielile de expeditie in cazul returului sunt suportarte de catre client conform legislatiei in vigoare.

Cererile de retur se fac foarte simplu, apeland telefonic  un reprezentant ”www.echipament-scrima.ro” unde vor fi specificate motivele returului

- Returnarea produselor se face cu Fan Courier sau cu orice alt curier ales de tine.

- Produsele returnate trebuie sa fie in stare noua, fara uzura sau deteriorari, sa aiba toate etichetele si ambalajele originale si nedeteriorate. ATENTIE: Nerespectarea acestor conditii poate duce la refuzarea returului.

- In cazul in care ai primit un produs neconform cu ceea ce ai comandat, te rugam sa ne semnalezi acest lucru in termen de 48 ore de la receptionare pe adresa de e-mail: office@echipament-scrima.ro. Vei fi contactat imediat de catre un reprezentant un reprezentant ”www.echipament-scrima.ro” iar produsul iti va fi inlocuit pe cheltuiala noastra.

- Daca doresti sa schimbi un produs pentru ca marimea nu corespunde sau din oricare alt motiv, costurile legate de expeditie vor fi suportate de tine.

Garantia produselor

Toate produsele comercializate de ”www.echipament-scrima.ro” sunt de cea mai buna calitate. Exista totusi posibilitatea ca unele produse sa prezinte defecte de fabricatie lucru pe care noi in calitate de reprezentanti in Romania impreuna cu producatorii pe care ii reprezentam, ni-l asumam.

Astfel toate produsele beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare si a politicii comerciale a producatorilor.

Pentru a preda un produs in garantie, va trebui sa apelati telefonic  un reprezentant ”www.echipament-scrima.ro”. 

Vom analiza impreuna cu producatorul motivele si pozele trimise de tine prin mail office@echipament-scrima.ro si te vom anunta cu privire la decizia de a schimba produsul in garantie.

In situatia in care produsul se dovedeste ca prezinta un defect de fabriactie, iti vom schimba produsul iar toate costurile legate de expeditie vor fi suportate de ”www.echipament-scrima.ro”.